Amazon grote trekker ‘What’s going on in Retailing?!’

retailing336x280Op 16 april 2015 komt Retail-Nederland Passengers Terminal Amsterdam bijeen voor de 24e editie van het congres ‘What’s going on in Retailing?!’ RetailUpdate-leden ontvangen bovendien een kortingsaanbod voor dit congres. De 1e nationale & internationale sprekers zijn alvast bekendgemaakt, waaronder Keynote Werner Vogels, Chief Technology Officer, Amazon.com, Steven Bakker (BAS Group), René Jaspers (McDonalds), José Gomez (Mango), Eric Coorens (Macintosh Retail Group) en vele andere retailers die een kijkje in hun retailkeuken geven.

In de ochtend vinden diverse interactieve Boot Camps plaats, gevolgd door verschillende lunchsessies. Na de lunch start het congresprogramma.
Meer informatie over het programma, de 5 Boot Camps en de 5 thema-lunchsessies die in de ochtend plaatsvinden, is te vinden op www.retailing.nl.

Korting voor RetailUpdate-leden & relaties
* Bent u werkzaam als retailer? Dan kunt u gebruik maken van de speciale 2=1 actie voor retailers (de toegangsprijs bij 2 personen bedraagt dan € 449,- p.p.).
* Fabrikanten en consultants/adviseurs ontvangen een korting van € 100,-.

LET OP!!
Als u gebruik wilt maken van het kortingsaanbod, gebruik dan deze speciale link of vermeld in het kortingscodeveld de code ‘Retailupdate’.