Patrizia Pepe opent vierde Belgische boetiek in Knokke

FDS-Patrizia-Pepe-Knokke-Store-024Patrizia Pepe opent aan de Kustlaan in Knokke zijn vierde Belgische boetiek. Gevestigd naast boetieks van internationale topmerken, voelt Patrizia Pepe zich helemaal thuis in in het karaktervolle pand uit 1920. In de 100 vierkante meter grote verkoopsoppervlakte biedt het Italiaanse merk zijn dameskleding en accessoires aan.

De boetiek is ingericht volgens het nieuwe concept dat het Patrizia Pepe team ontworpen heeft en dat in Knokke voor het eerst in België uitgevoerd wordt. Dankzij de minimalistische inrichting met strakke meubels wordt de ruimte optimaal benut en komen de op-en-top vrouwelijke kledingstukken optimaal tot hun recht.

Veel aandacht ging naar de materiaalkeuze. Natuurlijke materialen als glas en licht hout worden gemixt met staal en toetsen goud. Zo ontstaat een elegante en moderne sfeer. Aangevuld met decoratie-elementen die je normaal gezien alleen thuis zou aantreffen, voegt Patrizia Pepe er een vleugje rock and roll aan toe. Het geheel oogt elegant, hedendaags en vrouwelijk en weerspiegelt zo de persoonlijkheid van het Italiaanse kledingmerk. Dat onderscheidt zich met iconische kledingstukken die origineel, herkenbaar en toch tijdloos zijn. De stijl is vrouwelijk en sensueel en tegelijk praktisch.

Patrizia Pepe is opgericht door Patrizia Bambi (Creatief Directeur) en Claudio Orrea (CEO) in Firenze (Italië). Het verhaal begint in 1993. Het duo geeft hun collectie de naam Patrizia Pepe naar de voornaam van de oprichtster, aangevuld met Pepe. Pepe is Italiaans voor ‘sterk’, een knipoog naar de onconventionele ontwerpen en dynamische stijl van het merk. Naast een vrouwencollectie heeft Patrizia Pepe sinds 2005 een collectie voor mannen, een lijn badmode en accessoires. Patrizia Pepe telt wereldwijd meer dan honderd boetieks en is te koop in meer dan 1700 department stores en multimerkenwinkels. In België telt Patrizia Pepe nu vier boetieks. Op 2 juni opent een vijfde boetiek in Ukkel.

FDS-Patrizia-Pepe-Knokke-Store-013

Afbeelding 1 van 4