Scotch & Soda Amsterdams Blauw, boordevol karakter

160107_AmsterdamBlauw-3Het Nederlandse kledinglabel Scotch & Soda stelde zopas haar gloednieuwe Amsterdams Blauw winkelconcept voor aan het grote publiek. De stad Amsterdam blijft een grote inspiratiebron voor het merk, en de laatste nieuwe concept store in de opkomende Gerard Doustraat 71 zit boordevol karakter.

In het schitterende pand maken consumenten voor het eerst kennis met The Blauw Kitchen, een wit betegeld denim lab waar volop geverfd en geëxperimenteerd wordt met denim. Bovendien zullen de witte tegels na de vele denim tests mettertijd een blauw kleurtje krijgen. Een unieke aanpak en een work in progress dus.

Denim meets Japan
Het volledige interieur van de winkel ademt denim uit, maar er werd ook inspiratie gevonden in Japan en in de technieken die worden gebruikt om een iconische jeans te vervaardigen. Het resutlaat? Ongebleekt katoen in de paskamers, een bamboehouten vloer met Japans patroon, een ‘blueberry bar’ in het midden van de winkel waar klanten een infused water met bosbessen kunnen drinken, …

160107_AmsterdamBlauwOpening-11

Afbeelding 1 van 11