Sleeplife maakt bedden vrij voor Valentijnsdates

Sleeplife (3)Sleeplife, de winkelketen voor slaapcomfort, heeft de handen in elkaar geslagen met speeddate-organisator SmartVibes voor een bijzondere actie. Naar aanleiding van Valentijn zijn immers op 13 februari in 12 winkels bedden ter beschikking die gebruikt zullen worden voor speeddating. Aan de vooravond van het feest van de verliefden, wagen zo’n tweehonderd singles uit verschillende leeftijdscategorieën hun kans om een last-minute date te versieren. De deelnemers krijgen elk zeven minuten om hun gesprek zo interessant mogelijk te maken dat de singles die ze ontmoeten geen kans krijgen om in te dommelen.

SmartVibes, de grootste Belgische speeddate-organisator, is een initiatief van SmartFlash uit Lokeren. Frederic De Schryver, zaakvoerder van SmartFlash zoekt steeds naar leuke locaties om speeddates te organiseren. “Dankzij de samenwerking met Sleeplife kunnen we nieuwe paden bewandelen. Bovendien bieden we singles op die manier een unieke en onvergetelijke ervaring.” Voor Wim Herman, managing director bij Sleeplife, past dit event perfect binnen de filosofie van de beddenwinkel: “Beleving staat centraal in ons concept. Het bed is meer dan alleen een slaapoplossing. Het is een onderdeel van het leven. Dankzij een goed bed slaap je niet alleen beter, je leeft ook beter. De liefde maakt de beleving ervan alleen maar mooier. Zowel binnen als buiten de slaapkamer.”

Sleeplife kan in de 16 slaapwinkels in Vlaanderen rekenen op een team van meer dan 100 werknemers. De beddenwinkel is exclusieve verdeler van Ergosleep, een slaapsysteem in lijn met het slaapprofiel van de klant.